Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitusmenetelmät
Lähetämme EMS, DHL ja Fedex.
1. Vahvista lähetysosoitteesi ennen sen maksamista. Anna voimassa oleva sähköpostiosoite ja tarkista sähköpostit, kun olet ostanut päivitetyt tiedot.
2. Tavarat toimitetaan yleensä 1 arkipäivän kuluessa maksun tarkastamisesta (lauantai ja aurinko ja useimmat kansalliset vapaapäivät pois lukien).
Seurantamenetelmät
Kun tilauksesi on lähetetty, tarjoamme sinulle linkin, jolla voit jäljittää tilauksesi tarvittaessa. Tarkista sähköpostisi linkin ja seuranumeron avulla.
Huomaa: Jos et voi tarkistaa sitä välittömästi jäljitysnumerolla, odota kärsivällisyyttä. Express Company tarvitsee jonkin aikaa lataamiseen.
Epäonnistunut tai virheellinen toimitus Asiakkaille, jotka eivät vastaanota pakettia edellä mainitussa toimitusaikana, tarkista paikallisen postin kautta henkilökorttisi tai muun voimassa olevan todistuksen ja tilaustietokopion avulla, jonka voit tulostaa, kun kirjaudut sisään rekisteröityyn tilillesi verkkosivustollamme. .
Palauttaa ja vaihtaa
Palautuspolitiikka:
Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteenne. Voit palauttaa tuotteesi 14 päivän kuluessa päivämäärän vastaanottamisesta. Sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä ennen kuin lähetät tuotteet takaisin. Kaikkien meille lähetettyjen tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan, eli ne eivät ole kuluneet, muuttuneet tai pesty, ja kaikki tunnisteet on kiinnitetty.
Palautuksen toimituskulut olisi järjestettävä sinun. Palaamme maksusi palautetun kohteen vastaanottamisen jälkeen. Alkuperäinen toimitus- ja käsittelymaksu vähennetään hyvityksestä.
Tilauksen peruuttaminen:
Tilauksen peruuttaminen ennen tilauksen lähettämistä, käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, joten emme aina pysty peruuttamaan tilausta sen asettamisen jälkeen.
Peruutuspyynnöt tilauksen lähettämisen jälkeen käsitellään palauttamispolitiikkamme mukaisesti.
Takaisin

Copyright © 2019 Halpa Vans Kengät Ale All Rights Reserved.Powered by www.mimax.fi