Etusivu ::  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Sivustomme kunnioittaa sinua arvokkaana asiakkaana ja jatkaa standardien asettamista asiakastyytyväisyyteen. Jotta ylläpidämme ammattitaitoista palvelua samalla, kun suojaat etua, emme luovuta henkilökohtaisia ​​tietojasi muille yrityksille tai postituslistoille. Tiedämme, millaista vaivaa se on vastaanottaa ei-toivottua postia, joten teemme parhaamme loppumisesta suojelemaan sinua siitä, puhumattakaan siitä, että se on lakia. Kaikki henkilökohtaiset tiedot säilytetään yrityksessämme ainoana tarkoituksena nopeuttaa tilauskokemustasi, jotta voit saada kentällä mahdollisimman nopeasti uuden laitteen kanssa.
Käytämme viimeisintä salaustekniikkaa (SSL) henkilökohtaisten tietojen säilyttämiseen yleisöltä. Voimme vakuuttaa teille poikkeuksetta, että kun tilaat Angelo: n sivustoltamme turvallisen kassan kautta, vain luemme henkilötietojasi. Tämä suojaa luottokorttisi vilpilliseltä käytöltä ja takaa korkeimman turvallisuustason, jota odotat ja luotat. Tietenkin, jos sinulla on vielä huolta, voit aina soittaa johonkin neljästä myymälästämme.
Miten voimme käyttää tietojasi?
Voimme käyttää keräämäämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat tuotteita, kirjoitat kilpailun tai kampanjan, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surfat verkkosivuilla tai käytät tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:
    * * Voit mukauttaa Sivustokokemuksemme ja antaa meille mahdollisuuden toimittaa sellaisen sisällön tyypin ja tuotevalikoiman, johon olet kiinnostunut.
    * * Jotta voisimme paremmin palvella sinua vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihisi.
    * * Voit käsitellä tapahtumasi nopeasti.
    * * Voit hallita kilpailua, kampanjaa, kyselyä tai muuta sivustoa.
    * * Jos olet valinnut vastaanottamaan sähköpostiuutiskirjeemme, voimme lähettää sinulle määräajoin sähköpostiviestejä. Jos et enää halua saada meiltä myynninedistämisilmoitusta, tutustu "Miten voit poistaa käytöstä, poistaa tai muokata meille antamiasi tietoja?" alla. Jos et ole päättänyt vastaanottaa sähköposti-uutiskirjeitä, et näe näitä sähköpostiviestejä. Vierailijat, jotka rekisteröivät tai osallistuvat muihin sivuston ominaisuuksiin, kuten markkinointiohjelmiin ja "vain jäsenille", saavat valita, haluavatko heidät olla sähköpostiosoitteissamme ja vastaanottamaan meiltä sähköpostia. Suhtaudumme myönteisesti kysymyksiisi, kommentteihimme ja yksityisyyden suojasta. Lähetä meille kaikki palautetta koskevat yksityisyyteen liittyvät palautteet tai muut ongelmat.
Lasten yksityisyys
Emme tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiaista lapsista Online-periaatteella vain
Tämä online-tietosuojakäytäntö koskee vain verkkosivustollamme kerättyjä tietoja eikä offline-tietoja.
Takaisin

Copyright © 2019 Halpa Vans Kengät Ale All Rights Reserved.Powered by www.mimax.fi